Activiteiten

Het is mogelijk om de dag te onderbreken of af te sluiten na het vergaderen of trainen met een activiteit of leuke workshop. In de zon borrelen en barbecueën op het terras kan natuurlijk ook. Deze activiteiten nemen ongeveer 1 a 1,5 uur in beslag.

Voor sommige buitenactiviteiten werken we met een professionele outdoor-instructeur die uw veiligheid garandeert en coaching feedback geeft over de samenwerking tussen de groepsleden.

Activiteitenaanbod Aan de Gaag

SCHAPENDRIJVEN

Jullie nemen als team de rol van de hond over… samen zorgen jullie bij deze activiteit ervoor dat de kudde bij elkaar blijft.

Schapendrijven bij Aan de Gaag
Schapendrijven bij Aan de Gaag

Kickbiking

(snel steppen)
Maak door het prachtige Midden Delfland een tocht op de Kickbike.

Kano varen

Over de sloten met het team in verschillende Canadese kano’s maken we een mooie tocht over de Gaag.

CATAMARANS BOUWEN VAN CANADESE KANO’S

(slaan niet om)
2 kano’s worden naast elkaar gelegd. Dwars daar overheen komen grote planken, deze moeten aan de kano’s bevestigd worden, zodat dit een goed stabiel frame gaat worden, waardoor er geen mogelijkheid is om te slaan. Iedereen kan dus droog blijven tijdens het varen.

Over een “Sloot”

Met twee net te korte planken. Het team bedenkt de oplossing en voert het daarna uit? De sloot wordt gecreëerd door 2 grote banken of kubussen.

Boogschieten

Boogschieten

Wie wordt bij deze activiteit de Willem Tell van het bedrijf? We kunnen een onderlinge wedstrijd aanbieden met competitie-element. We kunnen ook bekijken hoe groot de tolerantie van de collegae is, door extra opdrachten te geven aan de wachtende collegae, als er misgeschoten wordt. Hoe groot is de bereidheid om fouten van elkaar te accepteren?

BOUWCONSTRUCTIE MAKEN

Het team staat op de constructie 40 cm boven de grond. Hoe? Dat bedenkt het team. Het team bedenkt een plan en bouwt de constructie en gaat vervolgens op de constructie staan/zitten om te ervaren of dit lukt.

Sumo worstelen

Twee personen trekken dikke grote plastic pakken aan. De winnaar gaat een ronde verder. Wie wint de finale?

Percussieworkshop

Jullie swingen de pan uit met deze workshop. Er zijn diverse slaginstrumenten beschikbaar en onder begeleiding van JUMP laten jullie Aan de Gaag op zijn grondvesten schudden.

Zelf vuur maken

Na een lange dag vergaderen is het heerlijk om lekker buiten wat hout te hakken, twijgjes te sprokkelen en vervolgens probeert men zelf vuur te maken. We hopen dan op een echt kampvuur. Je kan zelfs je eigen kippetje braden en een gluhwijn opwarmen. Heerlijk om de dag zo af te sluiten.

GROOT VLOT BOUWEN

(voor 10 personen)
De deelnemers krijgen 4 lange palen van 5 meter, 6 grote plastic tonnen en diverse touwen. Hiermee moet een groot vlot gebouwd worden. Een mooie activiteit voor een teambuilding sessie.

GROOT VLOT BOUWEN

(voor 10 personen)
De deelnemers krijgen 4 lange palen van 5 meter, 6 grote plastic tonnen en diverse touwen. Hiermee moet een groot vlot gebouwd worden. Een mooie activiteit voor een teambuilding sessie.

Neem contact met ons op

Deel deze pagina met collega's of vrienden