Vergaderlocatie

vergaderlocatie westland

Vergaderen in voormalige koeienstal

Lekker in alle rust vergaderen, jaarplannen maken of nieuwe ideeën opdoen? Bij Aan de Gaag bent u aan het juiste adres.

De vergadering of bijeenkomst vind plaats in het voorste gedeelte van de stal, deze ruimte is van alle gemakken voorzien zoals comfortabele stoelen en een knusse zithoek om even te ontspannen. Vanuit deze ruimte loopt u zo via de openslaande deuren naar het terras aan het water. En aan het einde van de dag is het heerlijk toeven aan onze gezellige bar

De vergaderlocatie wordt niet aan andere groepen verhuurd dus de gehele ruimte staat tot uw eigen beschikking. Ook kunt u gebruik maken van een beamer en flipovers.

“Mooie, ruime en frisse locatie om op ontspannen wijze te vergaderen. Wij hadden hier met 11 personen een vergadering en aan alles was gedacht. Ontzettend vriendelijke gastvrouw die er alles aan doet om het je naar de zin te maken. Vanaf het moment dat je het terrein oprijdt heerst er een prettige, rustige sfeer. De lunch en borrelhapjes waren heerlijk!”

Er zijn diverse opstellingen mogelijk. Een U-vorm tot 18 personen, een kring met alleen stoelen tot 25 personen, bioscoopopstelling tot 25 personen, carré tot 18 personen, cabaret tot 20 personen. Raadpleeg hier onze tarieven.

Carré enkel
Carré enkel
Carré enkel
Carré enkel
Carré dubbel
Carré dubbel
Carré dubbel
Carré dubbel
U-vorm
U-vorm
Bioscoop
Bioscoop
Cabaret
Cabaret
Variabel
Variabel
Kring opstelling
Kring opstelling

Binnen kijken met Google

Neem contact met ons op

Deel deze pagina met collega's of vrienden