Prachtige vergaderlocatie tussen de weilanden en toch heel goed bereikbaar vanaf de snelweg. Perfecte verzorging door Wendy.

Daphne

Een persoonlijke benadering. Heerlijke lunch. Mooie omgeving. Smaakvol ingericht. Een hele goede dag gehad. Bedankt Wendy!

Barbera Slikkerveer
Aan de Gaag was de prachtige locatie die ik koos om ons bedrijf in mei twee dagen op een externe locatie te vestigen. We hadden twintig deelnemers. De ruimte is een omgebouwde schuur die een comfortabele vergaderruimte biedt die goed uitgerust en huiselijk is. De ruimte heeft veel natuurlijk licht en hoge plafonds. Er is een aparte binnenruimte voor lunch- of break-outsessies. Wendy zorgde tijdens de bijeenkomsten voor huisgemaakte lunch en snacks en was zo behulpzaam en geweldig om mee te werken. De ruimte bevindt zich ook naast een kleine gracht en heeft veel plekken om buiten te zitten voor de lunch of pauzes. Iedereen was zo blij met de locatie en voorzieningen. Voor toekomstige bijeenkomsten zullen wij zeker gebruik maken van Aan de Gaag. Bedankt Wendy!
Amy Highstreet

Goede sfeer om in te werken. Rust, ruimte en heerlijke lunch en snacks tussendoor!

Margot van der Waal

Door de gaag fietsen is fantastisch.
Weinig autoverkeer en prima fietspaden.
Schitterende omgeving met veel groen.

J. Dekker
Als je met elkaar los wil komen van het dagelijkse werk om in alle rust als team nieuwe plannen te maken, dan is dit een uitstekende locatie.
Robert Bennis
Prima locatie op een mooi plek.
Patricia Hoogervorst

“Mooie, ruime en frisse locatie om op ontspannen wijze te vergaderen. Wij hadden hier met 11 personen een vergadering en aan alles was gedacht. Ontzettend vriendelijke gastvrouw die er alles aan doet om het je naar de zin te maken. Vanaf het moment dat je het terrein oprijdt heerst er een prettige, rustige sfeer. De lunch en borrelhapjes waren heerlijk!”

Binnen kijken met Google

Neem contact met ons op

Deel deze pagina met collega's of vrienden